Top richtlijnen van Last Minute Baai van de Somme

Jouw ontvangt direct in je mailbox, positieve initiatieven en nieuws die jouw ons echt idee zullen geven, boekjes vol thema’s welke betreffende je overeenkomen, ideeën om jouw te inspireren… Jouw ontvangt maar 12 e-mails/jaar.

Ons korte pauze voor een tapijt betreffende zeekraal, zeebonen, knapperig tussen de tanden, 100 % vitaminen. Mits we ongehinderd voorbij de paden en slingers mineraalwater zijn gegaan, pikt de gids een zwart voorwerp op: turf dat via de schelpen kan zijn uitgegraven.

Daar waar mag ik lekker schransen? Daar bestaan heel wat uitstekende eetgelegenheden te ontdekken in een Baai met een Somme. Vis en schaaldieren domineren een menukaart, dat spreekt voor zich. Die restaurants kunnen we jouw buiten meer aanprijzen. Reserveren is duidelijk!

Ault was vroeger ons mondaine badplaats. Doch die positie heeft het meteen niet verdere. Toch bestaan er alsnog wel herinneringen uit welke tijd te gadeslaan in het korte dorp.

Geweldige gids met heel wat informatie teneinde posten en natuurgebieden te bezoeken met ons paar opwindende fietstochten en wandelingen in Baai Du Somme!!

Onze gebruikers prijzen die vakantiewoning met. Wij selecteren vakantiewoningen met de hoogste scores over gebruikers aangaande Holidu en overige aanbieders teneinde de voordeligste
meest bekende
bekendste
voordelige
goedkope
de goedkoopste
de meeste voordelige
goedkopere
de goedkopere
de betere
de eerste kwaliteit te garanderen.

Op ons halfuurtje rijden vanaf een Somme-baai vervaardigen de zachte zandstranden plaats vanwege goede krijtkliffen. Het zie je mooi voor Ault en met name vanaf het korte dorp Bois een Cise heb jouw ons fraai uitzicht op een krijtrotsen!

De gebruikers prijzen deze vakantiewoning met. Wij selecteren vakantiewoningen betreffende de hoogste Last Minute Baai van de Somme scores met gebruikers betreffende Holidu en verschillende aanbieders om voordeligste kwaliteit te garanderen.

De baai met een Somme staat wereldwijd vertrouwd teneinde hoofdhaar speciale natuurschoon. Dit kan zijn de thuisbasis vanwege uiteenlopende vogelsoorten en zeehonden en met haar mooie schorren en fraaie vergezichten is deze baai ons mooie plaats teneinde te ervaren.

Wij asked for the WiFi code for the rooms because the free WiFi at the lounge didn't connect well and this was prima for us (as we had to work a bit during the week).

Views from the window were fascinating and walking us to see the big mineraalwater from your window kan zijn priceless ❤️

De landtong Pointe du Hourdel: het kan zijn de perfecte locatie teneinde zeehonden te bekijken in de baai over de Somme. Jouw kan ze betreffende ons afstand bekijken buiten ze te storen, of beter: betreffende een natuurgids over Qualinat.

Daarna blijft u dit fietspad het door dit dennenbos slingert volgen en bereikt u dan ook de stad Rue, ons voormalige zeehaven en versterkte stad, trots op zijn middeleeuws belfort, een paar kerken en het erfgoed met een gebroeders Caudron, luchtvaartpioniers aan het ontstaan van de 20ste eeuw. Korte landweggetjes leiden u terug tot Crotoy.

Dit grote voordeel van deze locatie is het jouw betrouwbaar dichtbij de zeehonden kunt komen. Parkeer je wagen op een parking aan het eindpunt van de Chemin aux Raisins en jouw voorbij komt ze al zowat liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *